OFF-line

December 27, 2008
pade sumer,laman web ni akan OFF-line buat beberapa waktu..ini adalah kerana internetku ada masalah dan beberapa masalah yang lain..maksud OFF-line disini adalah ianya tidak akan ber-update untuk beberapa ketika..jadi macam boring gila babi la...huahuahua..nanti setiap kali outing kita update ok??ye bebudak??
 

komen

December 4, 2008
dah boleh komen untuk posts..tp bukan setiap satu entry satu comment box,whole entry satu box..aku pun tak pasti lagi caner nak wat satu entry satu comment box..jadi wat sementare ni aku gune yang ni..comment box ade kat bawah skali..nak bising kat situ bising la tp jgn la spam lak -.-

Continue reading...
 

KAMI 7th BATCH

November 29, 2008
 
 

assalamualaikum w.b.t...

tujuh untuk tujuh ...kepade sume tujuhan..keep on supporting this blog..blog ini tiada maknanya tanpa sokongan kalian-kalian semua. Tahun depan kite sume da form 5 , masuk ngan semangat baru! haha..aku pon x bace buku lg..kepada sape2 yg nak gambar die masuk dlm site ni..pass2 la kat aku ( anas ) , siput or puchong . kalo ado sebarang artikel korang nak sumbat dlm ni gak..pon boleh..pass2 kat mod kelas korang or direct kat kitorang....tq
Tujuh Untuk Tujuh!

-anaz-
...
Continue reading...
 

lol aku tadak masaaa laaaa

November 28, 2008
adesssss..kepade sumer tujuhan...aku skang ni tengah pening,aku banyak keje jadi banyak bende pasal tujuh ni kene stop lu,navigation untuk kelas tak wat lagi,galer tak siap lagi..banyak gak la bende tak wat lagi,jadi aku mintak maap,tujuh ni kene hold dulu sampai aku siapkan sumer design2 yang aku perlu buat tu baru aku buat yang tujuh ni.kepade choy ngan bustak lak,aku kene hold dulu design korang,aku tak cukup tangan,cover la,baju catering la aku kene dulukan yang tu dulu..pasal diorang ade...
Continue reading...
 

PERATIAN 110%

November 21, 2008
kepade sumer operator kelas masing2 atau sesaper saje yang melintas,tolong e-mail kat aku name penuh ketua ngan penolong tingkatan,bendahari ngan setiausaha kelas korang.ataupun korang sms je kat aku.skang gak aku perlukan untuk majalah sekolah.permintaan aku adalah permintaan madam zahuren.TOLONGGGGGGGGGG!(INGAT NAME PENUH TAUU) contact aku dekat terkias_bayu@yahoo.com atau 017-6713190

Continue reading...
 

Kelas-kelas

November 19, 2008
Aku masih tercari-cari idea camner nak buat satu php script untuk setiap kelas.operator2 dah tanye dah,mane nak post kelas punye cerite.laman ni tak siap sepenuhnye lagi,baru 80%.tapi oper2 dah buleh mule kerje dengan memberitahu bebudak masing2 tentang kewujudan mendealah ni,asbab ramai yang masih dodol di luar sane tak tau.wakakak.nanti aku akan configure satu php script untuk operator2 kite post tentang cerite bebudak kelas masing2 dan korang boleh comment nanti,aku akan buat satu link com...
Continue reading...
 

Chat box

November 17, 2008
Kepade tujuhan,try chatbox tu tengok(dekat kolum sepatah 3 kate),sesaper yang datang tryla chatbox tu,aku nak tengok die berfungsi dengan baik tak.login name masing2 dan jangan tukar,kalu boleh include kelas mane korang duduk,kecuali untuk operator setiap kelas ngan admin,admin tulis name samade admin1,2 atau 3.operator pulak tulis Op alpha,beta,delta dan seterusnye.jangan gune name orang lain lak,nanti tak kenal..sekian~

Continue reading...
 

Galeri Gambar

November 17, 2008
Kepade tujuhan,sesaper nak gambar die tersiar kat galeri gambar laman ni,pas kat korang punye operator setiap kelas.gambar hodoh dan buruk akan ditolak serta-merta,muka hodoh pun kene reject gak.MUAHAHHA!care nak contact korang punye operator boleh tengok dekat bahagian hubungi KAMI.sekian~
Continue reading...
 

Tujuhan

November 17, 2008
Aku rase aku dah jumpe laman yang sesuai untuk kite sumer kuarge tujuh.jadi mungkin yang nilah laman kite keluarge tujuh.dan aku rase bagi memanggil name kite sebagai bebudak tujuh,aku pakai name yg anas bagi(admin 2) iaitu tujuhan..sedap gak jadi aku mintak sori pasal tige kali aku tukar name domain..tp yg ni mungkin last kut.mungkin laaa..sekian~
Continue reading...
 
Cikgu I hate my homework by Apple Juice

Tentang KAMI


Tujuhan Tujuh - Kami adalah tujuh,daripada tujuh,untuk tujuh.

Categories

Free Hit Counters
Make a Free Website with Yola.