Browsing Archive: December, 2008

OFF-line

Posted by puchong(owner) on Saturday, December 27, 2008, In : Tujuhan 
pade sumer,laman web ni akan OFF-line buat beberapa waktu..ini adalah kerana internetku ada masalah dan beberapa masalah yang lain..maksud OFF-line disini adalah ianya tidak akan ber-update untuk beberapa ketika..jadi macam boring gila babi la...huahuahua..nanti setiap kali outing kita update ok??ye bebudak??

Continue reading ...
 

komen

Posted by puchong(Owner) on Thursday, December 4, 2008,
dah boleh komen untuk posts..tp bukan setiap satu entry satu comment box,whole entry satu box..aku pun tak pasti lagi caner nak wat satu entry satu comment box..jadi wat sementare ni aku gune yang ni..comment box ade kat bawah skali..nak bising kat situ bising la tp jgn la spam lak -.-

Continue reading ...
 
 
Cikgu I hate my homework by Apple Juice

Tentang KAMI


Tujuhan Tujuh - Kami adalah tujuh,daripada tujuh,untuk tujuh.

Categories

Free Hit Counters
Make a Free Website with Yola.